Despre mine:

Sunt avocat in cadrul Baroului Sibiu, am studiat la Facultatea de Drept din Sibiu ( pe care am absolvit-o printre primii ) si am urmarit stagiul de pregatire din cadrul Institutului National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor din Brasov.

Pot sa spun ca fac avocatura din placere si cu foarte mare drag. Imi place sa ascult problemele oamenilor, ma identific cu acestea si lupt pentru rezolvarea problemelor clientilor mei, ca si cum acestea ar fi problemele mele.

Lucrul cu omul este foarte important pentru mine. Uneori problemele clientilor se rezolva direct in cabinet, fara sa ajungem in instanta, chiar si pentru acei clienti care sunt siguri de proces, iar cheia acestui lucru este faptul problemele il determina pe om sa piarda acel echilibru, care il ajuta sa vada lucrurile clar. Aici intervine rolul meu. Imi place sa tratez lucrurile la rece, sa fiu sincera fata de client, atunci cand este nevoie si sa gasesc solutia pragmatica de moment, poate in detrimentul unui proces ce se poate intinde pe mai multi ani de zile.

Am deprins experienta conlucrarii cu clienti de toate felurile, cu afaceri la inceput de drum sau giganti din zona industriala a Sibiului si acest lucru m-a ajutat sa ma adaptez cat mai bine la cerintele fiecarui tip de business. Majoritatea clientelei dobandite vine din sectorul de afaceri, insa pasiunea mea va ramane intotdeauna dreptul familiei si procesele care ii privesc pe copii, acestea fiind cele mai delicate, din punct de vedere juridic.

Av. Christiana Mondea

Str. Calea Dumbravii, nr.74, ap.12
Sibiu, Romania
Telefon: 0752.840.060
Email: christiana.mondea@sibiuavocat.ro

Principala preocupare a noastra este clientul si, implicit, satisfactia sa.

Luptam pentru drepturile voastre.

Respectam pe deplin fiecare client, ne implicam total in fiecare proiect.

Reprezentam calitatea.

Experienta ne recomanda

Am pornit de la un principiu pe care l-am dezvoltat si imbunatatit cu abnegatie si incredere in ceea ce facem. Intr-o permanenta cautare de solutii legale adecvate in conformitate cu cerintele clientilor nostri si cu spetele pe care ni le-ati oferit cu incredere spre solutionare, echipa AVM Consult si-a demonstrat profesionalismul si celeritatea in abordarea unor situatii, uneori, fara solutii, reusind sa devina un exponent de marca in domeniul avocaturii.
Avocatii colaboratori ai echipei AVM Consult sunt membri ai Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, avand o experienta solida atat in reprezentarea in instanta in situatii litigioase de natura civila, comerciala, contraventionala, cat si in asistarea si reprezentarea persoanelor fizice si juridice in fata institutiilor statului, birourilor notariale, executorilor judecatoresti si a expertilor judiciari.

  • Analytical ability.
  • Attention to detail
  • Logical reasoning
  • Persuasiveness

REALIZARI

Suntem preocupati, in mod continuu, sa oferim siguranta clientilor nostri in abordarea situatiilor prezentate, aducand idei noi, concepte moderne la cele mai inalte standarde.

Experienta dobandita in ultimii ani, in domeniile de practica in care suntem specializati, ne recomanda ca fiind un cabinet omogen, bine-organizat, motivat si independent.

VIZIUNE

Intr-un mediu juridic supus in permanenta unor schimbari inopinate, care afecteaza normele juridice, cabinetul nostru isi propune sa garanteze solutiile actuale si corecte care pot oferi o perspectiva pozitiva afacerilor dumneavoastra.

Cu o dorinta continua de perfectionare, noi reusim, pe baza unor predictii juridice argumentate si fondate, sa invingem instabilitatea legislativa.

PERSPECTIVE

Cabinetul de avocatura AVM Consult se afla intr-un permanent progres, urmand sa ne extindem activitatea si in alte domenii, urmand sa infiintam noi departamente si sedii in principalele judete ale tarii.

Cu toate acestea, vom pastra standardul ridicat de selectare a colaboratorilor, in vederea mentinerii si imbunatatirii calitatii serviciilor si intarirea increderii pe care clinetii nostrii o au in noi.

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Testimoniale

"Am colaborat cu domnul avocat Moga Serban pe mai multe dosare comerciale. Apreciez sinceritatea cu care domnul avocat a discutat cu mine despre sansele de reusita in instanta si corectitudinea cu care m-a tratat.
Este important sa ai incredere in avocatul pe care il alegi, mai ales atunci cand te afli in fata unor procese foarte tehnice."

Adrian Popa

"Multumesc pentru intelegere si pentru ca ati avut rabdarea de a ma asculta si consilia cu toata aplecarea de fiecare data."

Mihai Fechete

"Colaboraraea cu dl. avocat m-a ajutat sa trec peste o perioada dificila din viata mea si sa iau deciziile potrivite in contextul in care ma aflam. Apreciez sinceritatea si deschiderea cu care am fost tratat intotdeauna, faptul ca am fost atentionat cu din timp atunci cand demersurile pe care voiam sa le fac nu erau cele mai bune si chiar daca aceste lucruri nu erau intotdeauna cele mai placute de auzit."

Marius Andrei

"Consider ca am avut alaturi de mine in proces un prieten si o persoana care mi-a tratat interesele ca si cand ar fii interesele proprii."

Adina Sebesan

TOP
Testimonials