Drept bancar

Avocatii nostri asigura asitenta si reprezentare in procese demarate impotriva bancilor sau a entitatilor financiar nebancare. Avem o experienta vasta in astfel de litigii.

Oferim sprijin si asistenta consumatorilor, respectiv clientilor bancilor. In cazul in care ati incheiat contracte de credit,  continand caluze abuzive, sau care au devenit cu timpul ruinatoare, va putem ajuta.

De asemenea, suntem specializati in procese de drept civil impotriva societatilor de recuperari creante. Acestea au sediul deseori din afara tarii sau off – shore si sunt greu de combatut pentru cei fara experienta.  De multe ori aceste societati aplica practici bancare neloaile impotriva consumatorilor.

Scopul nostru este sa ajutam clientii in recuperarea unor sume de bani percepute in mod injust de catre banci sau de scoeitatile de recuperari. Acest lucru poate fi realizat fie prin intermediul unui proces de drept civil, fie prin negociere directa sau mediere cu bancile sau cu societatile de recuperari.

Avocatii din cadrul firmei noastre sunt specializati pe probleme din drept bancar, avand experienta contactului direct cu mediul bancar, precum si numeroase procese castigate in favoarea consumatorilor in acest domeniu.

TOP
Testimonials