Dreptul familiei

Un loc aparte in practica noastra il ocupa procesele de familie ( divorturi; partaje; despagubiri de la sotul vinovat de desfacerea casatoriei; recunoasterea copilului din afara casatoriei, obligatii de intretinere, etc. )

Procesele de dreptul familiei trebuie tratate cu o anumita sensibilitate, avand in vedere ca in aceste situatii clientii sunt pusi in pozitia de ne prezenta aspecte, nu tocmai comfortabile din viata lor si uneori chiar intime.

Va asiguram de toata confidentialitatea relatiei cu dvs. in astfel de situatii, pe care chiar legea o impune, si de faptul vom trata cazul dumneavoastra cu intelegerea si aplecarea care se cuvine.

De asemenea, va asiguram de o lupta acerba pentru ca dvs. sa obtineti o custodia unui copil, dreptul ca minorii rezultati in urma casatoriei sa locuiasca in continuare cu dvs., identificarea veniturilor partii adverse si stabilirea unor pensii de intretinere, obtinerea unor programe de legaturi cu minorii cat mai avantajoase, daca acestia vor locui cu celalalt parinte etc.

De asemenea oferim asistenta in CAZURI DE VIOLENTA IN FAMILIE sau pentru obtinerea unor ORDINE DE PROTECTIE, prin care membrul de familie care va abuzeaza fizic sau verbal sa fie obligat cu ajutorul organelor de politie:

  • sa pastreze o disanta fata de dvs;
  • sa evite orice contact, inclusiv telefonic;
  • sa fie evacuat temporar din locuinta comuna;
  • sa pastreze o distanta fata de copiii dvs. minori;
  • sa pastreze o distanta fata de locul dvs. de munca sau alte locuri;
  • sa va plateasca tempor o chirie, pana cand lucrurile se linistesc.
TOP