Dreptul familiei

Un loc aparte in practica noastra il ocupa procesele de familie.

-Divorturi;

- Partaje;

- Despagubiri de la sotul vinovat de desfacerea casatoriei;

- Recunoasterea copilului din afara casatoriei;

- Obligatii de intretinere.

Acestea sunt doar putine dintre situatiile cu care va putem ajuta.

Procesele de dreptul familiei trebuie tratate cu o anumita sensibilitate. In aceste situatii clientii sunt pusi in pozitia de ne prezenta aspecte, nu tocmai comfortabile din viata lor si uneori chiar intime.

Va asiguram de toata confidentialitatea relatiei cu dvs. in astfel de situatii. Acest lucru este impus chiar de lege in procesele de dreptul familiei. Vom trata cazul dumneavoastra cu intelegerea si aplecarea care se cuvine.

Vom lupta cu indarjire pentru ca dvs. sa obtineti o custodia copilului. Va ajutam sa obtineti dreptul ca minorii rezultati in urma casatoriei sa locuiasca in continuare cu dvs. Uneori este necesar sa facem demersuri ample pentru identificarea veniturilor partii adverse si stabilirea unor pensii de intretinere. Multi parinti incearca sa isi ascunda veniturile pentru a nu plati o pensie mai mare.

Pentru parintere care nu locuieste cu minorul, va asistam in obtinerea unor programe de legaturi cu minorii cat mai avantajoase.

Oferim asistenta in CAZURI DE VIOLENTA IN FAMILIE. Putem ajuta cu obtinerea unor ORDINE DE PROTECTIE. Astfel, membrul de familie care va abuzeaza fizic sau verbal poate sa fie obligat cu ajutorul organelor de politie:

  • sa pastreze o disanta fata de dvs;
  • sa evite orice contact, inclusiv telefonic;
  • sa fie evacuat temporar din locuinta comuna;
  • sa pastreze o distanta fata de copiii dvs. minori;
  • sa pastreze o distanta fata de locul dvs. de munca sau alte locuri;
  • sa va plateasca tempor o chirie, pana cand lucrurile se linistesc.
TOP
Testimonials