Dreptul muncii

Faptul ca angajatorul dispune de mai multe resurse logistice si de o mai mare putere financiara decat dvs., nu trebuie sa va descurajeze atunci cand vine vorba de apararea propriilor interese. Drepturile angajatului sunt la fel de importante ca drepturile angajatorului. Noi va putem ajuta la eliminarea oricarui dezechilibru. Nu vom percepe un onorariu pe care sa nu vi-l permiteti.

Insasi legea prevede numeroase avantaje intr-un proces de dreptul muncii pentru angajat. Acest lucru poate conduce la eliminarea oricarui dezechilibru care ar putea exista intre angajat si angajator. Va putem consilia cu drag asupra acestor avantaje. De asemenea va putem sfatui in legatura cu stratefia idela de urmat intr-un conflict cu angajatorul dvs.

Cabinetul nostru de avocatura ofera consultanta, asistenta si reprezentare salariatilor si functionarilor publici in problemele legate de dreptul muncii.

Va putem asista cu:

  • Contestarea in instanta deciziilor de concediere sau a deciziilor disciplinare;
  • Obtinerea despagubirilor materiale si morale, ca urmare a abuzurilor angajatorilor;
  • Negocierea si concilierea cu angajatorul, pentru pastrarea relatiilor bune de munca in situatii tensionate ;
  • Recuperarea drepturilor salariale neplatite de angajator.

De asemenea oferim consultanta societatilor comerciale. Oferim asistenta la redactarea contractelor de munca sau regulamentelor interne. De asemenea va putem asista in procese impotriva angajatilor sau la redactarea deciziilor disciplinare.

Daca decideti sa ne angajati, problemele administrative si legale cu angajatii dumneavoastra pot trece in sarcina noastra. Astfel, va puteti ocupa de ceea ce este cu adevarat important.

 

TOP
Testimonials