Dreptul muncii

Faptul ca angajatorul dispune de mai multe resurse logistice si de o mai mare putere financiara decat dvs., ca si angajat, nu trebuie sa va descurajeze atunci cand vine vorba de apararea propriilor interese. Drepturile angajatului sunt la fel de importante ca drepturile angajatorului, iar noi va putem ajuta la eliminarea oricarui dezechilibru, contra unui onorariu pe care sa vi-l permiteti.

Va rugam sa aveti in vedere ca insasi legea prevede numeroase avantaje intr-un proces pentru angajat in raport cu angajatorul, astfel incat sa se elimine orice dezechilibru care ar putea exista intre acestia. Va putem consilia cu drag asupra acestor avantaje, cat si asupra pozitiei ideale de urmat intr-un conflict cu angajatorul dvs.

Cabinetul nostru de avocatura ofera consultanta, asistenta si reprezentare salariatilor si functionarilor publici in problemele legate de raporturile de munca.

Va putem asista cu:

  • Contestarea in instanta deciziilor de concediere sau a deciziilor disciplinare;
  • Obtinerea despagubirilor materiale si morale, ca urmare a abuzurilor angajatorilor;
  • Negocierea si concilierea cu angajatorul, pentru pastrarea relatiilor bune de munca in situatii tensionate ;
  • Recuperarea drepturilor salariale neplatite de angajator.

De asemenea oferim consultanta societatilor comerciale, pentru redactarea contractelor de munca, formularea clauzelor de neconcurenta, confidentialitate, fidelitate, de constiinta, de formare profesionala, ori a altor clauze specifice raporturilor de munca sau cu redactarea regulamentelor interne, precum si in procese cu angajatii sau la redactarea deciziilor disciplinare.

TOP