Cum arata elita avocaturii romanesti in viziunea Romanian Legal Awards?

Citeste intreg articolul pe romaniatv.net

Un eveniment important pentru toti avocatii romani, care a avut loc vara aceasta, este Romanian Legal Awards, o gala organizata de publicatia LegalMarketing.ro, la Club Snagov. In cadrul acestei gale au fost oferite 36 de trofee avocatilor si societatilor de avocatura romanesti care s-au remarcat in anul 2020 prin activitatea lor notabila, din care 6 trofee au fost trofee speciale si 30 – trofee aferente ariilor de practica.

Momentul decernarii trofeelor speciale a putut fi vizionat si in timp real pe canalele de televiziune Profit TV si Prima TV. (…) Cand au nevoie de un avocat Sibiu, atat antreprenorii de renume, cat si persoanele fizice apeleaza din ce in ce mai des la serviciile Moga & Mondea deoarece numele acestei case de avocatura a castigat prestigiu atat local, cat si in restul Transilvaniei, dar si in alte zone ale tarii.

Portofoliul de clienti ai case de avocatura Moga & Mondea este format in principal din entitati bancare, atat din tara cat si din strainatate, societati din domeniul IT, firme de pe piata farmaceutica, dezvoltatori imobiliari, precum si societati de asigurare.

Ceea ce clientii apreciaza in mod deosebit la aceasta casa de avocatura este rabdarea de care dau dovada avocatii sai, sinceritatea lor, devotamentul fata de meserie, precum si corectitudinea lor.

Specialistii casei de avocatura Moga & Mondea nu ascund clientilor lor sansele de reusita ale proceselor in care acestia sunt implicati si le spun de la inceput valoarea onorariului pe care vor trebui sa-l plateasca, astfel incat niciodata nu lasa loc de surprize neplacute. Chiar si in problemele cele mai tehnice, ei trateaza cazul cu multa seriozitate si nu se tem sa explice celor pe care ii reprezinta daca acestia au facut cumva erori de judecata sau se bazeaza pe niste premise fara sanse de succes, dar o fac intr-un mod profesionist si cu mult tact, astfel incat clientii sa aiba parte de o experienta cat mai buna.”