Despre noi

Când am început pentru prima dată activitatea, în anul 2015, nu ne gândeam să schimbăm lumea din jurul nostru. Voiam doar să îi aparţinem.


Opt ani şi peste cinci mii de procese mai târziu, după o rată de câştig de peste 80%, am realizat că această schimbare e un element intrinsec al lucrului bine făcut. Aşa s-a născut şi sloganul nostru – ne definim succesul prin plusul de valoare pe care îl aducem clienţilor noştri.


Deşi am fost printre cei mai tineri avocaţi la nivelul judeţului Sibiu pentru mulţi ani de zile, despre rezultatele noastre s-a scris şi s-a vorbit la nivel naţional. În anii 2020 şi 2021 ni s-a făcut onoarea de a fi desemnaţi câştigătorii premiului Romanian Legal Awards. Presa locală şi naţională ne-a publicat opiniile juridice pe diverse teme de interes şi a vorbit şi a analizat situaţii pe care ne-am dorit să le facem cunoscute.


Ne mândrim cu efortul pe care îl depunem pentru a găsi cele mai bune soluţii la problemele clienţilor noştri şi cu determinarea cu care le susţinem interesele. Ne mândrim cu faptul că preluăm spre rezolvare doar situaţii în care credem cu adevărat.


Ne mândrim cu faptul că suntem mai întâi oameni şi doar apoi avocaţi şi că sprijinim cauze umanitare care fie ne cer ajutorul, fie ni-l oferim noi atunci când realizăm că sistemul le-a pierdut din vedere şi că putem fi noi o voce, o mână de ajutor, o speranţă.


Când am început pentru prima dată activitatea nu ne gândeam să schimbăm lumea. Acum doar asta vrem să facem. Şi ce loc mai bun de început decât cunoscând legile şi înţelegând cum funcţionează sistemul.


Suntem aici pentru că lumea are nevoie de oameni pentru oameni.


În fiecare zi.

Serban Moga

Serban Moga

Str. Constantin Noica nr. 62, et. 1, ap. 3
Sibiu, Romania
Telefon: 0752.840.060
Email: av.moga.serban@gmail.com

Christiana Mondea

Str. Constantin Noica nr. 62, et. 1, ap. 3
Sibiu, Romania
Telefon: 0740.478.735
Email: avocat@christianamondea.ro

Premii
Publicații
Apariții Media
Premii
Publicații
Apariții Media