Serban Moga

Str. Calea Dumbravii, nr.74, ap.12
Sibiu, Romania
Telefon: 0752.840.060
Email: av.moga.serban@gmail.com

Christiana Mondea

Str. Calea Dumbravii, nr.74, ap.12
Sibiu, Romania
Telefon: 0740.478.735
Email: christiana.mondea@sibiuavocat.ro

Acoperire nationala. Preluam procese din intreaga tara.

Onorariile noastre se raporteaza la posibilitatile clientului.

Luptam impotriva abuzurilor.

Preluam doar cazurile in care credem.

O firma de avocatura de top, cu acoperire la nivel national

Reprezentam interesele clientilor nostri in probleme de drept penal si drept civil oriunde in tara. Asistam persoane fizice sau firme, atat din Romania, cat si din afara tarii. Avocatii nostri se pot deplasa la orice instanta din tara, avand drept de practica la nivel national. De asemenea, oferim solutii pentru straini sau romani, care au domiciliul in strainatate.

  • Analytical ability.
  • Attention to detail
  • Logical reasoning
  • Persuasiveness

Onorarii reduse

Suntem constienti de faptul ca cei care apeleaza la noi sunt apasati de greutati financiare. Astfel, onorariile noastre sunt orientate catre nevoia clientului si nu vor fi niciodata disproportionate fata de posibilitatile acestuia. Scopul nostru este de a construi relatii de lunga durata.

Informarea clientului

Informarea permanenta a clientului cu privire la stadiul procedurilor si strategiile procesuale adoptate de avocatii nostri este o prioritate pentru noi. Transparenta este oglinda seriozitatii serviciilor noastre.

Evaluarea costurilor

Orice colaborare incepe cu o evaluare globala a costurilor implicate de demersul nostru judiciar. Clientii nostri cunosc inca de la inceput ce presupune fiecare demers judiciar, fara a exista surprize neplacute.

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Testimoniale

"Am colaborat cu domnul avocat Moga Serban pe mai multe dosare comerciale. Apreciez sinceritatea cu care domnul avocat a discutat cu mine despre sansele de reusita in instanta si corectitudinea cu care m-a tratat.
Este important sa ai incredere in avocatul pe care il alegi, mai ales atunci cand te afli in fata unor procese foarte tehnice."

Adrian Popa

"Multumesc pentru intelegere si pentru ca ati avut rabdarea de a ma asculta si consilia cu toata aplecarea de fiecare data."

Mihai Fechete

"Consider ca am avut alaturi de mine in proces un prieten si o persoana care mi-a tratat interesele ca si cand ar fii interesele proprii."

Adina Sebesan

"Colaboraraea cu dl. avocat m-a ajutat sa trec peste o perioada dificila din viata mea si sa iau deciziile potrivite in contextul in care ma aflam. Apreciez sinceritatea si deschiderea cu care am fost tratat intotdeauna, faptul ca am fost atentionat cu din timp atunci cand demersurile pe care voiam sa le fac nu erau cele mai bune si chiar daca aceste lucruri nu erau intotdeauna cele mai placute de auzit."

Marius Andrei

“Recomand! Am fost ajutata mult cu servicii de calitate, exact genul de oameni pe care ii vrei de partea ta”

A. Mihai

“Devotament și profesionalism in serviciile oferite! Sunt foarte mulțumită și o recomand cu încredere tuturor !!”

A. Florea

“O experienta minunata. Informati si eficienti!“

V. Hadarig

“Avocati destul de impresionanti, cu abilitati de top in ceea ce priveste pledoaria si redactarea revendicarilor. Recomand ferm pentru abordarea proaspătă si profesionala”

L. Sava

“Promptitudine , implicare și mai ales seriozitate ! Recomand cu caldura , in special celor care se tem de contactul cu un avocat!”

D. Balc

TOP
Testimonials