Dreptul asigurarilor si al circulatiei rutiere

In momentul in care sunteti implicat intr-un accident rutier, in mod automat se pune problema vinovatiei. Trebuie de asemenea determinat cine va suporta despagubirile pentru daunele cauzate de accidente.

Nu de putine ori, ne gasim in situatia de a nu fi de acord cu soferul celuilalt autoturism implicat in accident. S. intampla des sa nu fim de acord nici cu concluziile organelor de politie sau cu asiguratorul.

Atunci cand se ivesc astfel de neintelegeri, numai instanta de judecata este in masura sa transeze situatia. Noi va putem sustine interesele in fata unei instante astfel incat sa nu fiti nedreptatiti. Suntem specialisti in dreptul asigurarilor. Procesele de dreptul circulatiei rutiere fac parte din activitatea noastra principala. Acestea sunt unele dintre cele mai comune tipuri de litigii.

Serviciile noastre materie constau in:

  • Obtinerea daunelor morale si materiale in procesele civile si penale de la asigurator sau de la persoana responsabila de accident;
  • Obtinerea despagubirilor de la asiguratori RCA sau CASCO, in cazul refuzului nejustificat al asiguratorilor de acordare a acestora;
  • Asistenta si reprezentare in procesele pornite de asiguratori impotriva dvs. pentru recuperarea despagubirilor.
TOP
Testimonials