Executare silita

Se intampla de multe ori sa fim subiectii unor executari silite nelegale. Nu este neobisnuit sa intalnim situatii in care se pun in executare sume de bani prescrise. Se intampla si sa fie executate sume mai mari decat cele datorate efectiv sau chiar nedatorate. Sunt frecvente situatiile in care se aplica sechestre in mod arbitrar. Foarte des, executorii judecatoresti pur si simplu nu respecta legea.

Avocatii nostri sunt specialitazti in executari silite. In cazul in care aceasta se desfasoara fara respectarea legii, va putem indruma catre calea cea mai buna de urmat. Va putem asista in fata executorului judecatoresc sau in demararea unui proces de drept civil prin care sa blocam executarea silita.

Ne adresam in acelasi timp persoanelor din afara tarii. Va putem ajuta daca doriti recunoasterea unui titlu executoriu strain in Romania sau demararea unei proceduri de executare silita pe teritoriul Romaniei.

Lucram frecvent cu clienti din Germania, Elvetia, Austria sau Anglia. Colaborarile noastre se pot desfasura in limba germana sau engleza, pe care avocatii nostri o vorbesc in mod fluent. Asiguram transparenta totala in cadrul relatiilor cu clientii nostri. Acestia beneficiaza de acces electronic la toate documentele juridice pe care le intocmim in favoarea lor.

Firma noastra de avocatura este recomandata inclusiv de Consulatul Germaniei la Sibiu. Aceasta autoritate este punctul de contact al cetatenilor germani si a celor interesati de Germania pentru regiunea Transilvaniei din Romania.

TOP
Testimonials