Gala Forbes Romania – Best Cities For Business

Citeste intreg articolul pe forbes.ro

La data de 10.05.2022 am fost invitati alaturi de factorii de decizie locali si reprezentantii comunitatii de business din Sibiu la Gala Forbes Romania – Best Cities for Business – Sibiu.
Au fost abordate mai multe aspecte privind mediul de afaceri din zona Sibiului, de la provocari si dificultati (normale sau determinate de aceasta perioada fara precedent), pana la oportunitatile oferite de fiecare zona in parte si de autoritatile locale respective.
Sibiul a fost dintotdeauna un centru important din punct de vedere economic. In prezent, economia Sibiului reprezinta un melanj omogen de afaceri cu investitori straini, in special germani, activi mai ales in domeniul industrial, precum si afaceri importante la nivel national in domeniul energiei, dar si puternici antreprenori care si-au extins amprenta la nivel national.
Reunirea autoritatilor locale cu reprezentantii comunitatii de business si juridice este intotdeauna benefica pentru toate partile implicate, iar evenimentul a fost din punctul nostru de vedere, un succes.