Cum puteti beneficia de serviciile nostre pe perioada restrictiilor prezente

Noi, cei de la AVM Consult, tinem pasul cu schimbarile sociale si legislative din prezent, prin metode de lucru si servicii adaptate conditiilor si nevoilor dumneavoastra actuale. Aflati aici cum puteti beneficia de asistenta, consultanta si reprezentare juridica in aceasta perioada, dar si despre pachetele noastre de servicii menite sa va sprijine pe dumneavoastra si afacerea dumneavoastra sa intelegeti si sa depasiti cu bine noile provocari aparute.

Ne puteți scrie problema și întrebările dumneavoastră la office@avmconsult.ro , iar noi vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Încărcați în atașament, pe Whatsapp sau pe pagina noastră de Facebook documentele pe care doriți să le studiem.

Apelați-ne cu încredere la numărul de telefon dedicat acestui serviciu. Veți fi preluat de unul dintre avocații noștri care va răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră.

Prin intermediul PAYU

SE POT DEMARA ACTIUNI IN JUSTITIE IN ACEASTA PERIOADA ?
Da.
Colaborarea cu instanțele de judecată există și în prezent, prin trimiterea cererilor de chemare în judecată și a tuturor celorlalte acte de procedură prin mijloace de comunicare la distanță, precum serviciile poștale și de curierat, e-mail și fax. Păstrați legătura telefonic sau prin e-mail cu avocații noștri, trimiteți-le documentele de care au nevoie, iar ei se vor ocupa de redactarea și expedierea actelor dumneavoastră către instanțele competente.

CUM POT FACE PLATA ?
Oferim servicii de plată online și prin transfer bancar, atât în RON, cât și în EUR.
IBAN RON – RO16BTRLRONCRT0410343901
IBAN EUR – RO63BTRLEURCRT0410343901
Onorariul pentru consultanța juridică este de 150 RON / oră.
Toate celelalte onorarii vor fi discutate direct cu avocatul care vă va prelua cazul, în funcție de specificul problemei.

OFERIȚI SI CONSULTANTA LA SEDIU IN ACEASTA PERIOADA ?
Da.
În cazurile temeinic justificate, în care consultanța telefonică sau online nu este adecvată sau suficientă, oferim servicii de consultanță la sediul nostru din Str. Calea Dumbravii, nr.74, ap.12, Sibiu în condiții de maximă igienă și siguranță, adoptate în conformitate cu recomandările specialiștilor în sănătate.

NOI PROVOCARI IN DOMENIUL DREPTULUI MUNCII

Asistenta, consultanta si reprezentare juridica pentru angajati si angajatori, in temeiul noilor provocari economice, sociale si legislative
• Ce drepturi salariale aveti ?
• Telemunca – explicatii; utilizati contracte corecte si complete
• Diferentele dintre telemunca si munca la domiciliu
• Provocari in domeniul fiscal
• Noile modificari legislative – explicate

UN CETATEAN CORECT INFORMAT, E UN CETATEAN PREGATIT

• raspundem intrebarilor dumneavoastra legate de noile modificari legislative

SPRIJIN JURIDIC PENTRU COMPANII

• gasim solutii impreuna
• servicii juridice tip abonament – va pastram la curent cu toate modificarile legislative care vor aparea si va oferim solutii despre cum sa le abordati, cum va afecteaza si cum le puteti folosi in avantajul dumneavoastra

CE OBLIGATII VA REVIN IN ACEASTA PERIOADA ?

• obligatiile din contracte
• debite bancare
• pot evita plata chiriei ?
• provocarile din domeniul asigurarilor

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe canalele noastre media

TOP
Testimonials