Intenţionaţi să propuneţi martori în procesul dvs ? Atunci e obligatoriu să urmăriţi interviul nostru de pe TVR Cluj

Pe data de 17 iunie 2023 am fost invitaţi ai emisiunii „L.egal 100%” pentru a discuta despre audierea martorilor în procesele civile.

Tema emisiunii a fost propusă de noi şi a fost aleasă în scopul de a informa justiţiabilii care se confruntă cu un proces civil despre ce posibilităţi au atunci când aleg proba testimonială – cine le poate fi martor, cum trebuie aleşi aceşti martori din perspectiva informaţiilor pe care le cunosc, dar şi din perspectiva capacităţii pe care o au de a sta în faţa unei instanţe de judecată şi de a declara informaţii utile, într-un fel elocvent; care este procedura de ascultare a martorilor şi care sunt riscurile ca această probă să nu fie la fel de folositoare pe cât îşi imaginează cel în nevoie.

Pentru o discuţie aprofundată asupra acestei teme şi/sau dacă aveţi întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi. Să aveţi în vedere faptul că este important ca procesul dumneavoastră să fie gestionat nu doar de un avocat cunoscător al dreptului, dar cunoscător şi al laturii umane şi al felului în care trebuie abordată, din punct de vedere social şi psihologic, problema cu care vă confruntaţi.