Moga & Mondea – desemnată Law Firm of the Year 2022 – 2023 în cadrul Romanian Legal Awards

 

 

Am primit – la fel ca în ultimii doi ani – premiul „Law firm of the year”, în cadrul Romanian Legal Awards.

Potrivit organizatorilor, fiecare premiu al Romanian Legal Awards este acordat pe baza evaluării riguroase a realizărilor şi contribuțiilor aduse în industria juridică pe parcursul unui an. In procesul de selecţie au fost luate în considerare criterii precum performanţa în litigii complexe, rezultatele obţinute pentru clienţi, inovaţia în oferirea de soluţii legale şi impactul în comunitatea de afaceri.

Suntem mândri că munca ne e recunoscută şi că, an de an, lăsăm ceva în urma noastră.

Orice s-ar spune şi s-ar scrie despre avocaţi, ceea ce facem noi are potenţialul să schimbe destine; în fiecare zi auzim poveşti despre durere, despre pierderi, despre teamă, despre nedreptate, poveşti ce ar merita adunate şi transpuse în propria lor carte, ca lecţii de viaţă. Şi prin gândire logică, cu ani de studii în spate, cu curaj şi perseverenţă, alegem să stăm alături de cei care ne cer sprijinul, câte zile şi nopţi e nevoie, ca să recapete ce au pierdut, să le fie redat ce le-a fost luat, ca să îndrepte o nedreptate sau să rezolve orice altceva nu ar ştii sa facă singuri.

Iar premiul din acest an, venit în continuarea celorlalte două de dinainte ( anii 2020 şi 2021 ), arată că facem acest lucru bine, în mod constant şi că se vede.

Avocatura e grea, dar dacă o practici pentru motivele potrivite, liniştea pe care o oferi clienţilor tăi te împlineşte. Mulţumim celor care au avut şi au, în continuare, încredere în noi şi în capacităţile noastre şi promitem să fim aceiaşi parteneri de încredere şi în anii ce vor veni.