Pachete juridice pentru antreprenori

Ne mândrim cu plusul de valoare pe îl aducem clienţilor noştri persoane juridice care constituie, în prezent, peste 50 la sută din totalul portofoliului nostru.

Ne mândrim cu peste o mie de societăţi comerciale şi asociaţii înfiinţate de la începutul activităţii şi cu avocaţi şi personal specializat pe probleme societare, pe colaborarea cu Registrul comerţului şi cu toate celelalte instituţii de profil – primării, Consilii locale, Cadastru şi carte funciară.

Susţinem atât afacerile consacrate, cât şi cele tinere, la început de drum şi ambelor le devenim parteneri de încredere, încurajând prevenţia din punct de vedere juridic, dar şi soluţionarea transparentă, corectă şi inteligentă a problemelor cu care se confruntă.

Beneficii

contracte asistenta juridica tip abonament
contracte de asistenţă juridică tip abonament

Presupun plata unui onorariu lunar fix, care include consultanţă juridică pentru servicii juridice diverse. Sunt recomandate clienţilor care doresc să îmbrăţişeze prevenţia ca mijloc de susţinere a afacerilor lor şi consideră oportună consultarea constantă cu un avocat înainte de a lua decizii, de a semna contracte, de a da curs anumitor solicitări. Este statistic dovedit că afacerile cu cele mai puţine litigii şi/sau probleme juridice sunt cele care conlucrează îndeaproape cu specialişti pe acest domeniu.

Optând pentru acest tip de colaborare, clientul deţine controlul asupra costurilor, putând, în acelaşi timp, delega avocatului orice fel de responsabilităţi şi sarcini, care vor fi tratate şi soluţionate cu prioritate faţă de orice alte solicitări primite din partea altor clienţi.

contracte de asistenţă juridică cu plata unui onorariu orar

La fiecare sfârşit de lună, în baza unui raport, avocatul va emite o factură care va însuma numărul de ore de prestaţii juridice efectuate în cursul acelei luni. Sunt recomandate clienţilor cu diverse probleme juridice pe care fie nu le pot prevedea, fie au o frecvenţă inegală şi care doresc să păstreze controlul asupra costurilor pe care avasează, fără însă a sacrifica calitatea serviciilor pe care le primesc şi siguranţa de a avea de partea lor profesionişti pe domeniul juridic.

Optând pentru acest tip de colaborare, clientul va beneficia de costuri mai mici decât cele pe care ar trebui să le suporte dacă ar contracta separat fiecare serviciu juridic în parte şi va beneficia de o atenţie sporită din partea echipei noastre, care va trata solicitările cu prioritate faţă de oricare altele, primite din partea altor clienţi.

contracte asistenta juridica cu plata onorariu orar
pachete servicii mixte
pachete de servicii mixte
Clienţii noştri pot opta pentru inclusiv pentru pachete de servicii juridice mixte, în care să combine variantele de tarifare orară, cu cele de tarifare lunară, în situaţiile în care cunosc faptul că nevoile lor au atât caracter de constanţă, dar se remarcă şi prin varietate. Spre exemplu, societatea dumneavoastră consideră oportună verificarea constantă de către avocat a contractelor pe care le încheie şi a actelor care stau la baza lor şi decide să opteze pentru o colaborare bazată pe un onorariu tip abonament pentru aceasta (care este mai avantajos decât tarifarea separată pentru fiecare operaţiune de verificare în parte), dar pentru o tarifare orară pentru toate celelalte operaţiuni juridice de care ar putea avea nevoie, dat fiind faptul că acestea sunt incerte.