CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Testimoniale

"Am colaborat cu domnul avocat Moga Serban pe mai multe dosare comerciale. Apreciez sinceritatea cu care domnul avocat a discutat cu mine despre sansele de reusita in instanta si corectitudinea cu care m-a tratat.
Este important sa ai incredere in avocatul pe care il alegi, mai ales atunci cand te afli in fata unor procese foarte tehnice."

Adrian Popa

"Multumesc pentru intelegere si pentru ca ati avut rabdarea de a ma asculta si consilia cu toata aplecarea de fiecare data."

Mihai Fechete

"Colaboraraea cu dl. avocat m-a ajutat sa trec peste o perioada dificila din viata mea si sa iau deciziile potrivite in contextul in care ma aflam. Apreciez sinceritatea si deschiderea cu care am fost tratat intotdeauna, faptul ca am fost atentionat cu din timp atunci cand demersurile pe care voiam sa le fac nu erau cele mai bune si chiar daca aceste lucruri nu erau intotdeauna cele mai placute de auzit."

Marius Andrei

"Consider ca am avut alaturi de mine in proces un prieten si o persoana care mi-a tratat interesele ca si cand ar fii interesele proprii."

Adina Sebesan

“Recomand! Am fost ajutata mult cu servicii de calitate, exact genul de oameni pe care ii vrei de partea ta”

A. Mihai

“Devotament și profesionalism in serviciile oferite! Sunt foarte mulțumită și o recomand cu încredere tuturor !!”

A. Florea

“O experienta minunata. Informati si eficienti!“

V. Hadarig

“Avocati destul de impresionanti, cu abilitati de top in ceea ce priveste pledoaria si redactarea revendicarilor. Recomand ferm pentru abordarea proaspătă si profesionala”

L. Sava

“Promptitudine , implicare și mai ales seriozitate ! Recomand cu caldura , in special celor care se tem de contactul cu un avocat !”

D. Balc

TOP
Testimonials